Gilla oss  


Nyhetsbrev november 2023

Höstmörkret sveper in som en tung regnsky över Sverige och allt känns lite grått, på andra håll kommer snön och kylan svepande. I WRAS känns det allt annat än grått och kallt nu!Hos oss i styrelsen är det mer än full rulle, kvällar och helger är fullbokade med möten av alla de olika sorter. Extra årsstämma har vi haft och vi välkomnar särskilt Lena Hagman (WRU), Åsa Zandelin (WCWR), Jeanette Nyberg (SbyWR) och Åsa Klingberg (FRSW) till oss i styrelsen. Ett så efterlängtat tillskott så att vi kan köra på med alla planer vi har. Vi jobbar för fullt med förbundets grundstruktur för att skapa ett hållbart långsiktigt system med god insyn för de som är behöriga till det. Efter våra medlemsmöten har vi fått en härlig lista från er medlemmar att sätta tänderna i med önskemål om både stort och smått. Allt ifrån stora tävlingar till förbättring av tävlingssystem och utveckling av hemsida. Styrelsen jobbar hårt på att uppfylla alla dessa önskemål och om allt går som vi vill så kommer både en och annan riktigt rolig plan att sättas i verket här under närmsta framtiden.

För att öka intresset för westernridning och se om vi tillsammans kan bygga ett större Westernsverige genom ett bredare kontaktnät gör vi ett försök att bjuda in andra organisationer till ett möte i januari 2024, resultatet hittills när vi ringt dem är oerhört positivt.

Så kura upp er i en varm fåtölj efter en skön ridtur eller en annan utomhusaktivitet. Dröm om sommaren och tänk på att julen närmar sig med både stormsteg och juleljus medan förbundsstyrelsen sliter på med alla möjliga roliga saker som vi tror kommer gynna Westernsverige och westernridning i allmänhet framöver. Håll i hatten nu kör vi! Publicerad 17 november under Förbundet.
« Tillbaka